Watford FC – Middlesbrough FC

Subotnji program će također ponuditi dvoboju dvije ekipe iz druge polovice stola, koji je nedavno tako potpuno neuspjelom – na taj način domaći Watford na svom tlu pozdraviti posjeti Middlesbrougha.

Ova utakmica će biti malo poseban i za posljednji oproštaj sa Graham Taylor. Ova legenda Hornets nažalost umro je u tjedan dana, tako da navijači imaju jedinstvenu priliku u čast i sjećanje na posljednji put da je čovjek – čovjek od kojeg u velikoj mjeri duguje gdje Bet365 bonus nadopunjavanja su zapravo nalazi nogometna karta Watford.

S obzirom na oblik domaći tim, navijači jednostavno ne dvaput uživaju. Watford je imao pet ligaške čekaju do pobjede prošle zabio protiv Evertona početkom prosinca. Od tada, osim uhrál samo jedan ždrijeb u preostalim slučajevima je poražen, a posebice posljednjoj utakmici na svom tlu protiv Tottenhama sa hrpom Walter Mazzarriho grubo krivu.

Gosti su radili slično – njihovo jedino pobjedu u posljednjih Bet-at-home kladionica Unibet pet dvoboja došao sredinom prosinca protiv Swansea, štoviše Ali chalked se još jedna podjela bodova nakon goalless zahvatio vladajući prvaka Leicester. Tim sa sjevera Engleske karakterizira vrlo produktivan udara – samo 17 golova, barem u Premier ligi – ali vrlo čvrsta u obrani, što stvarno ne prikuplja puno golova.

Stršljeni bilo slučaj protiv Middlesbrougha vrlo uspješna – njihov posljednji poraz datira iz listopada 2012., budući da su neporažen u šest ligaških susreta. Gosti onda na vikarijat Road nisu lijepe uspomene, jer je izgubio u 5 od zadnjih 7 posjeta.

Njegov prvi susret trebao igrati Tom Cleverley, koji je izgubio šestomjesečni kredit za Everton.


Skupština vraća i Heurelho Gomes i José Holebas, koji su već izliječiti svoje bolesti. Već postoje Juan Zuniga i Valon Behrami.

Za goste se Unibet bonus nadopunjavanja ne ide na Daniel Ayala, koji izdržava kaznu třízápasový. Među ostalim u odsutnosti tada još uvijek pripada Antonio Barragan i Gaston Ramirez.