Totti sărbătorește următoarea aniversare nu la pensie

Totti sărbătorește următoarea aniversare nu la pensie și nu la iași, puntea, ca tot aceeași, veșnic căpitanul “lupilor”. FootballHD.ru – despre cariera marelui fotbalist.

27 septembrie 1976 în orașul Etern aprinsă stea, și lumina a venit Imparatul de la Roma. Timpul va arăta că, în viața și cariera marelui Francesco Totti va fi doar un oraș și o singură echipă.

Totti a ajuns la “” în 1989, an, când avea doar 12 ani. Toată familia lui de-a lungul mai multor generații a fost “” – pasionat de fani de jocuri de “lupi”. Prin urmare, în ciuda faptului că la un tânăr talent, apoi de culoare pentru copii echipei “”, au manifestat un anumit interes reprezentanții “Milano” și “Lazio”, familia lui cu răspunsul. Și au așteptat său, a așteptat o oră, când privirea la acest tip s-a aruncat și la cercetași “Romi”. De atunci au trecut deja 28 de ani. Și în toți acești ani fost credincios “lupii”. În cele mai bune de ani de carieră “” cele mai atractive oferte zici de cumpărare Totti. Dar însuși fotbalist nu dorința de a părăsi “” și a fost trădat de ea de la și până la. Da de ce a fost? Până în prezent, Gladiator în formație, și încă el ajută său club pe teren și în vestiar. Mai mult, atunci când acest sezon se va potrivi până la sfârșitul anului, și la o reducere a Luciano Băi, Totti totuși ghetele în cui, el va rămâne în structura clubului pe una dintre înaltele posturi. În 40 de ani trebuie să pariuri sportive Favbet (Sfaturi de pariuri Favbet) și pariuri sportive Netbet (pariuri sportive) planifice viitorul. Dar, fără îndoială, în faptul că nu există alte opțiuni în afară de continuare a slujirii “lupii” Împăratul de la Roma nu a considerat chiar.

De mult, dacă în lumea noastră de devotament și fidelitate, nu în vorbe, ci în fapte? Mulți sportivi nivelul spune “nu” de bani, de mai multe ori depășește lor actual de venituri? Dacă mulți vor renunța la posibilitatea de a în fiecare an, lupta pentru victorie în Liga campionilor, da și, în principiu, în toate turneele la care participă echipa? Fiecare cunoaște răspunsurile la aceste întrebări. Dar Francesco Totti dintre cei care este ceva uimitor excepție, doar confirmă aceste triste reguli. Putem oare să vorbim despre cum a evoluat cariera , treci de el în timpul său de la Real madrid sau Chelsea? Nu, nu se poate. Pentru că, chiar și în gândurile acest om nu a putut să se prezinte în afara Romei.

Dar și devotamentul față de “Rom” nu a facut Totti săraci pe trofee de fotbalist. Desigur, el ar fi putut realiza mult mai mult și de a câștiga acele turnee care nu i-a supus. Dar și în uimitoare simbioză cu “lupii” a castigat scudetto, Cupa și Supercupa în Italia – toate interne turnee . Ei bine, și cel mai important succes a venit la el în 2006-lea an, când a devenit campion mondial în tricoul ” “. Așa că, în lor de fotbal soarta Împăratul Romei nu au plâns.

Cheltuielile de 25-lea sezon în lotul primei echipe “Romi”, Gladiator mod natural a rupt aproape toate aceste recorduri, nu oare că într-o oarecare “naționala” la poarta. Jucat pe poziția “”, Totti nici măcar o dată cu sezonul 1996/97 nu a marcat mai puțin de cinci goluri în meciurile din Serie A. Da, vârstă, treptat, își are, dar ceva nu se află nici anii și timpul în sine. Cu tot respectul față de Luciano Băi, trebuie să recunoaștem, că actualul antrenorul “lupilor”, uneori, mai mult se uită în pașaport, decât pe ceea ce fac fotbaliștii de pe teren. Nu altfel, cum ar fi munca în rusă campionat, atât de afectat de acest antrenor.