Tot de fotbal Umplut la finalul întrevederii de la Sankt-Petersburg

“La tragerea la sorti ceva de câștigat”, – scrie-mi în CV un prieten care este bolnav pentru “Spartacus”. “Privit mai bine, chiar și la o victorie de câștigat”, – în paralel, sosește fraza de camarad. În aer liber gramada de dialoguri și mesaje nu am descoperit aproximativ nici un cuvânt despre justiție înfrângerea roș-albe. Pentru că, în Sankt-Petersburg, ieri echipă – să decidă chiar ca ceva de sine este un proces distractiv-forum de discutii, nu mai mult. Pe partea de sus a tuturor evenimentelor la nivelul etapa a 9-a RU personal, am urmarit scorul final: 4:2 în favoarea “Apogeul”. Sufletești și ipotetic vorbind despre rezultatele las pe mentală curtea imbogatite de imaginatia oamenilor. Iar acum sa vorbim despre oameni săraci.

Tot de fotbal Umplut la finalul întrevederii de la Sankt-Petersburg, cât și strigă la unison: “Spartacus” , arbitrul Serghei Ivanov “plantat” roș-albi” fluiere”. Iată cum Ivan cel Groaznic incorecte în dormitoare, cât și de arbitru ferm pe propriul aparat infernal fotbaliști de la Moscova. “A ucis joc, strangulat metropolitane – aproape în Newe ca unele rău eliminarea apărare pisoi”, – el aspru, Serghei acel Ivanov, dacă citiți comentariile jurnaliștilor și numeroși spectatori de meci. De acord cu opinia publicului și fotbaliștii echipei oaspete, și directorul general al roș-albe, Serghei Rodionov, și de serviciul de presă al “Spartacus”. Numai Massimo Carrera răspuns diplomatic, a recunoscut că arbitrajul nostru lume este dublă.

Mijlocașul Popov prin corespondenți a transmis Sportingbet (Sportingbet bonus) arbitrului sinceră dorință: “Să se reține: Dumnezeu vede totul”. Yvelines sa plâns cu privire la faptul că, chiar și cu o înălțime de zbor de nori a fost vizibil sută la sută fault (a fost deja cartonaș galben) pe – o încălcare clară a regulilor, pe care, cu scorul de 3:2 nu a atras atenția nici arbitrul de margine, care stătea alături de participanții la un episod, nici șef de fotbal soarta. După ce “Zenith” rapid a fugit într-un contraatac, eforturile a primit dreptul de departajare, și din punct de închis este un ultraj.

“…– Eu va spun doar două cuvinte: Un arbitru. Cel mai bun în PLR, – de la acțiuni declarat brigăzii de Quincy experimentat sarcasm tur. …”

Spun, înainte de a începe jocul, șeful corpului de arbitri, AJOFM Valentin Ivanov despre ceva drăguț de vorbă cu liniile directoare de persoane “Apogeul”. O coincidență? Ce acolo – toate semnele de Conspirației, despre care de mult timp sunt scrise articole și informative, cărți. Conspirație cu literă mare, pentru că ocupă un loc special în istoria și inimile fanilor “Spartacus” – ei la fel peste tot ochii, cu urechile, prinde pe terenul de fotbal și dincolo de orice nouă . Numai arbitrul Ivanov cu colegii eFortuna (eFortuna recenzie) săi într-o pungă pentru o mulțime de greu de în formă. Și ce să fac acum? Mi se pare sau este, de asemenea, o parte a conspirației?

“…Toată țara a văzut asta arbitraj. Am multe persoane serioase după ce jocul a scris că e de mirare ca am marcat două goluri cu un astfel de arbitraj. Mi-e rușine de un astfel de campionat, – Denis tot meciul a fost în cel mai răsunător îngrozit de muncă Ivanov, da, și după joc nu a reușit să se ascundă de critici.
More: (case de pariuri)