SSC Neapol – UC Sampdoria

Sampdoria Genoa pokušava subotu navečer zaboraviti ne baš uspješan u prosincu i početak nove godine, traje joj pod Vezuva. Početna Napulj, naprotiv koracima pouzdano za drugo mjesto protiv Doria i to je bio vrlo uspješan.

Siječnja obilježava luda prozor za prijenos uzbuđenja, ali i početak sezone sezone u vodećim europskim opernim kućama. Napoli u subotu navečer, dobrodošli na San Paolo stadionu Sampdoria iz Genove, koji je bio vrlo uspješan. Napulj kontrast, stvara odličnu nogomet, a posebno njezin uvredljivo zastrašujuće. Partenopea posljednje tri konkurentske dvoboji je postigao nevjerojatnih 13 golova! I to nije na raspolaganju za dugoročno ozlijeđeni strijelac Areka Milika.

Sampdoria s druge strane dobio u tri dvoboja četiri gola, a samo dva puta je apsolutno točno. Ipak, igrači se dvoboj sa Napulj uživanje. Napadač Luis Muriel rekla Premium Sport rekao: “To će biti velika utakmica, jer u Napulju je uvijek velik i vrlo budan Unibet prenose uživo atmosfera Igra nije bilo lako, ali mi se sviđa izazov Znamo da smo u zadnje vrijeme previše propustio, itd.. da imamo veći apetit za novu godinu. Napulj je jedan od najboljih europskih momčadi, tako da će biti velika borba “, rekao je Kolumbijac.

Problem je u tome da se tim trener Marco Giampaolo prilično zabrinjavajuće. Do kraja prošle godine, za dlaku izgubili Lazio i Chievo, koji je odgovarao na neriješeno s Udinese. A to sigurno nije bio vrlo uvjerljiv susret. Dakle, ona mora Sampdoria uzeti u novoj godini, kao i trenutni Bet-at-home kladionica Unibet 13. mjestu to nije dovoljno. Igra protiv Napoli, ali Unibet zahtjevi klađenja to će biti bez vratara Viviana i novi dodatak u obliku Beka Bereszynskiho trebao ostati na klupi. Početna nedostaje uglavnom duo Ghoulam – Koulibaly, koji igra za APN-a.

Napulj na prethodnu godinu i oprostio najbolje kad je on samo podijeliti bodove s Fiorentina. Osim toga, on je morao spasiti neželjene Manolo Gabbiadini penal u jedanaesti sat. Inače to već napredovati. Ista je stvar i sa Sampdoria, jer je ona u Napulju od 2007. godine, nikada nije dobila konačnu pobjedu u ukupnom poretku datira sedam godina. Njegovo mjesto bi trebao zamijeniti Leonarda Pavoletti, koja je dobivena kao natjecanje za ozlijeđenog Milika.

Bivši igrač od Napulja, Alessandro renice mu vjeruje. Za Radio Kiss Kiss Napoli je rekao:. “. Pavoletti je odličan pojačanja, što bi moglo timu puno pomoći ako on dobiva medicinsku nemir, to će biti pravi korist Nadam se da će biti u mogućnosti da proda svoj puni potencijal u igri, koji je dugo pokazao. trener Sarri, savršeno se uklapaju. protiv Sampdoria da Napoli neće biti lako, ali Sarri ima preko Giampolovi kvalitetnog kadra “, dodao je renice.