Seisoimme liian ylpeänä, me maksamme sinulle kaksinkertainen

Eurooppalainen kampanja “Spartak” on epäonnistunut – ei auttanut paluu Levitsky. Kävi ilmi, että Maxim, valitettavasti, ei ole Filimonov. Viimeinen paikka ryhmässä – kaksi tasapeliä, neljä tappioita, maaliero 7:16. Nolla pistettä ja 1:18 vuodessa, mutta syksyllä 2001 tuntui pahempi olla vaikeaa. Ja uusien piirtää Cup-Venäjä Spartak lensi pois kurssi – hävisi ensimmäisen ottelun “Shinnik”.

Kausi on lähtenyt sekoitettu tunne. Toisaalta “Spartak” mestari jälleen, ja toinen – paljon asioita. Ennenaikainen erottaminen niistä, jotka taottu otsikko ja ulkonäkö joukkue satunnaisia ihmisiä. Pelaajat enää kasvaa. Romantsev paras vuotta voisi edistää korkeatasoista, mitään semi-valmis tuote, nyt hän tai ei, tai ei tehdä. Oleg Ivanovitš on väsynyt, ikäinen, tuli peruutettu ja ärtyisä. Se oli nähnyt niin vaikea häntä toimimaan kahdella rintamalla ja saada osa kriitikot. Jopa joukkue, joka onnistuneesti saavuttaneet tavoitteemme ja voitti lipun 2002 world Cup.

Alkaen hallinnollisten Asioiden club Romantsev siirretty valta “Spartacus” oli keskittynyt Andrey Chervichenko, joka toimitti ja taloudellista hyvinvointia mestari. Andrey vedonlyönti Betway (Betway) ei ole ollut aikaa pysähtyä mieleen Spartak yleisölle, ei ole vielä viihdyttivät yleisöä heidän lauseita siitä, hamstereita ja peräpukamat, en ole nähnyt valoa huuto “Matkalaukku. Asemalle. Rostov”. Uusi omistaja puhui mahdollisuudesta rakentaa Spartak-stadionilla, mutta on jo onnistunut todistamaan itseään miehen erittäin taloudellinen. Klubi ei aio viettää paljon rahaa on pelaajat. Kun Romantsev ja Chervichenko oli samassa veneessä kaikin tavoin ja se näkyi.

Jalostukseen on tullut enemmän kuin outoa. Monet rekrytoi 2001 on myös osoittautunut hyödylliseksi Beschastnykh, Mitreski, joitakin varauksia, ajatella. Loput ovat joko pois tavoite, tai tulevaisuudessa. Hämäriä Brasilialaiset, Afrikkalaiset, Jugoslavia. Muuten, eivät ole ilmaisia. Mukungu pitkään poissa, mutta hänen syy elää. Ja houkutella venäläinen pelaaja “Spartak” tuli raskaampaa. Ei Romantsev oli kutsuttu Rolan Gusev, ja Dynamo valitsi tulla CSKA pelaaja. Vuoden “Spartak” on saavuttanut mainetta klubi, jossa ei liian arvostaa niiden johtajat ja vain hyviä pelaajia. Ensimmäinen erosimme Sergei Urana, ei löytää itsensä palattuaan. Sitten hän karkottaa suosikki yleisö Ilya Tsymbalar. Ei tarvitse pitää Vadim Evseev. Ja sitten meni flow – Andrei Tihonov, Valeri Kechinov, Jevgeni Bushmanov, Nikolai Pisarev, Alexander Shirko vedonlyönti Betfair (Betfair tarkastelu), Aleksandr Filimonov. Kun Kultainen kausi 2001, asioita matkalla ulos oli Viktor Bulatov, Vasili Baranov ja Luis Robson. Huolimatta siitä, että kaikki kolme voisi tuoda vuoden voimavara.

Sankari kausi voidaan kutsua Beschastnykh, vaikka ensimmäisellä puoliskolla Vladimir joukkueessa ei ole. Hyvä vuosi käytetty, Yegor Titov, mutta Bayern ei ole enää nimeltään. Lisääntynyt rooli Dmitri Parfenov, joka tuli johtaja puolustus. Tuskin ansaitsi moitteita Juri Kovtun ja Jerry-Christian Cuisse. Ja se on valitettavaa, että polvivamma pitkään tippuu alas Maxim Kalinichenko.

Entinen “Spartacus” oli huonokuntoisia ja tarvitsivat päivittämistä. Lisää, että on kypsä isot asiat “veturi” Juri Semin, laajentuneen lihaksia “Zenith”, jossa on jo ilmoittanut itsensä nuori Alexander Kerzhakov ja Andrei Arshavin. Mutta tärkein Kuvainkaataja piti olla CSKA, joka vuosi johti Jevgeni Giner, ei ole löytynyt Yleiset ja Romantsevan. TSSKA selviytyi black death Sergei Perhun, sairauden ja kuoleman Pavel Sadyrin, ja nyt oli valmis roll vedonlyönti Sportingbet (lue arvostelu). Tuli kunnianhimoinen Valeri Gazzaev kutsuttu paljon pelaajia. Venäjän jalkapallo oli muuttumassa. The hegemon ei ole niihin valmis.