Noggrant njuta av icteric header

Noggrant njuta av icteric titeln på denna fotboll artikel i stil med tidningen “AIDS-info”. Om det gör dig arg och rasande, grattis: du är en av dem nymodig och patienten killar som flickvän söt i alla dess fula tillstånd. Nu kan du ärligt försöker att hålla när det uppstått sympati, även när gårdagens naturliga skönhet, när du Karissa naturliga tecken Sharma idag slog den målade bilden och puhnuschih från valuta tik som aldrig blir trött på att försöka att vanställa min kropp med något lurat ut och konstgjorda.

Nej, jag är inte ber dig att lämna förlorade och crazy person – låt oss komma ihåg hur gullig hon var i den senaste tiden. Vad som i själva verket är omsluten och slog till mannens hjärta.

Det är på grund av alla de fina plastiskt-överföringar du en gång fascinerad av spelet “United” och “city”? Frågan är naturligtvis retorisk, och svaren är, misstänker jag, i den ordning som ges av beställningen kommer att vara den motsatta: negativa och positiva, respektive. Rätt, eftersom de har för vana att göra fel gissningar. Och bli inte förolämpad om det är korrekt att prata om dig.

Röd, har du förmodligen börjat stödja klubben under regeringstiden av sir Alex? Om före – ta hand om äldre människor, och inte läsa till slutet; om det är för sent – ja, mina unga vänner, ni missade en hel del intressant. Distrahera oss en bit från den trevliga pratstunden Zlatan och Jose, sätta på paus video med finter Pogba – gå till bokhandeln och köpa självbiografi av far Ferguson. Kom ihåg att Henning Berg (– Gud, vem är det?), och tyst splachnic eftersom äkta Manchester United för mittback har alltid spelat professionell ställning i ärendet och inte Daley blind.

Blå himmel, och när du gräver i “staden”? Efterfrågan sanningen, och det är inget att skämmas för. Om du fångat fotbollslag av Stuart Pearce, Sven-göran Eriksson eller Mark Hughes, men så kallade true “medborgare” i djupet av själen är förknippade med namnen på Wright-Phillips, Richards, Vassell, Hamann, Elano, Petrov och många andra, jag skaka din hand. Fascinerad av arbetet av Mark Hughes och Mancini? Jo, fortfarande skörda borste som ett tecken på respekt Araberna, efter detta förfarande gäller även kramar, men inte så mycket. Sluta, du plötsligt blir sjuk staden nyligen? Sedan är jag rädd för att du har bemästrat petrodollar syndrom Runt och Kuhn, rullande beroende på Iheanacho Raheem, så vara friska och lyckliga tillsammans.

Det finns så många söta fotbollsklubbar som sport att utvecklas, men inte förlora den historiska ansikte och naturliga charm. Verkligheten i dagens u-båtar, fyllda till oigenkännlighet med förvrängda smutsig Bank papper, dessa grupper har att räkna på fingrarna. Prova det – det är lätt och enkelt. Du känner till dem. Ja, dessa minoriteter bara Arsenal Wenger lyckas vinna något – så detta är deras distinkt skönhet, sin stolthet och en del av de problem.

Vi rekommenderar också: Internet vadslagning i Sverige