Edző Lipták Daniela játszik a legjobb tenisz mi együtt

EASTBOURNE, Pozsony. „Reggel tudtuk fodrozódik a bíróság, és kinyitotta a felhőszakadás. Este még mindig edzhetnek az edzőteremben, „mondta a telefonba edzője Matej Lipták. “Daniel játszik a legjobb tenisz most, hiszen már évek óta együtt.”

Clash of the döntőben költözött, szombaton kezdődik 11.30-kor. Edző: Tartozik a top 20

Hantuchova működik Lipták 2010 októbere óta tavaly véget ért a 30. helyen renkingu WTA.


Ebben a szezonban februárban megnyerte a tornát Thai Pattaya kemény felületeken és az elmúlt hetekben húz egy jó versenysorozat agyag és füves Strasbourg – elődöntőben Roland Garros – nyolc, Birmingham – döntők, Eastbourne – döntő (egyelőre).

A következő hét Hantuchova ismét szlovák egységet.Közös munka a pontokat a verseny a dél-angliai, és 25 pontot fog mozogni magasabb. Dominika Cibulkova előre.

“Daniela valóban tartozik a felső 20,” mondta Lipták. „Úgy érzi, nyugodt játszik nyugodt. A játék stabil. A unibet online sportfogadás bíróság mentálisan rugalmasabb, mint a múltban, győzelmek megerősítse önbizalmát. És mi ez a fontos – kezdte tárgyalni a játékos az első tízben.Úgy véli, hogy nem. „Herne stabil, mentálisan erősebb

A Párizs megnyerése világ első számú Caroline Wozniackou Birmingham át a korábbi játékos No. 1 Ana Ivanovic Eastbourne Kvartett világ rangsorban győztese Roland Garros Na Li vert egy múlt meghajtó WTA Venus Williams ismét teljesül, hogy ebben a formában legyőzni minden augusztus

Ebben az esetben Hantuchova mindeddig a nővér az amerikai kedvezőtlen egyenleg Match 00:10.

„Daniel egy játékos kivételével szokott lenni. A meccs ment magabiztosan, gondolkodás csak a győztes „, mondja az edző. „Habár a fejlemények a második unibet internetes sportfogadás szettben bonyolult, játszott kellemetlen szél, az természetesen fordult a javukra. Ott nyilvánult mentális erő.A játék a fűben, minden játékban bizonyítani. „Lehet, hogy valami nagy fog jönni

Lipták képzett és balkezes Kvitova három évvel ezelőtt szorult tetejére 50. elődöntőben fog párbajozni egykori svěřenkyni a jelenlegi.

„eltúlozza ezt a mérkőzést, veszem, mint mindenki más”, mondja az edző. „Mert Daniel után egy héttel még egy esélyt, hogy a döntőbe, hanem egy jó felkészülés Wimbledon”.

A három fő jelölt lehet a füves csúcson Lipták kijelölt orosz Mariu Šarapovovú, cseh Petra Kvitova és a kínai lány Li. „A Williams nővérek visszatér ő egy nagy hype, de Eastbourne jól játszott csak Venus.Serena lenyűgözte a teljesítménye, „tette hozzá.

Hantuchová kedvenc említést. A nagyon titokzatosan hozzátette: „Ha ez tart egészségügyi jöhet valami nagy.”

unibet online fogadóirodák