CD Leganés – Athletic Bilbao 0:0

Leganés imala danas protiv Bilbao sletio bezbroj prilika, ali Iraizoz činilo očarala svoj cilj. Samo Darwin Machis mogao reći. Leganés a samo Bet365 bonus nadopunjavanja skrenuo s Athletic Bilbao 0: 0th

Klađenje na Estadio Municipal de Butarque počela prilično oštro, au prvoj minuti imali kuće veliku priliku za vodstvo. Darwin Machis je požurio sam na cilj i iako procesuirani, mogao je pucati, na žalost, za leganes blizini vratnica. S druge strane, čak i Raúl García ogrlicom net, ali je on otišao širok prekršaj u napadu, pa je uzbuđenje bilo uzalud.

Underdogs, ali je Machis koji je, nakon petnaest minuta igre a onda opet u 28. minuti došao uz spustili još jednu priliku, u osnovi identičan, ali Machisovo završiti loše. Ona je već imala leganes žaljenje, jer tri su sletjeli šanse i ne daju se da ni cilj, to se može dogoditi tijekom utakmice. Malo Unibet kasino aktivnije domaće i pokušao kroz marinu, vratar Iraizoz, ali nisu značajno ometati.

Dakle, prva polovica bila obilježena domaćih šansi za loženje selekcije, a također u drugom činu Leganés nije bio u mogućnosti postići. Blizu njega bio je Victor Diaz, ali čak i mali vapno neće pogoditi cilj! Nakon 72 minuta, opet ne bi moglo doći do lopte Machis i četiri Bet-at-home klađenje uživo minute prije kraja utakmice završio domaće frustracije Mantovani, krenuo je u bar! Postavka je još uvijek Iraizoz izvukao, a zatim suci zviždao kraj.

Leganés protiv Bilbao je imao mnogo više šansi, ali cilj ostaje mu jinxed. Atletski tako da u Baskiji donosi bod.