Barak nyári megy Slavia Udine 80 millió korona

Slavia középpályás Anthony Barak nyári ben csatlakozik az olasz Udine. Prága a klub elnöke Jaroslav Tvrdík az dvaadvacetiletého labdarúgó kap több mint 80 millió.

Udine Barak megpróbált bejutni a télen, de Slavia visszautasította az összes ajánlatot, hogy szüksége van a tavaszi harc a bajnoki cím. A második egység rangsorok, de nem teljesítik a kívánságát Pribram játékos hozta fel, és hadd menjen Olaszország után a szezon.

“Az Igazgatóság a klub játékos ma este rendkívüli ülésen, hogy kiadja az első határidő 7. 2017. Az összeg az átutalás díja Bet365 bonusz meghaladja a 80 millió lesz teljesen kifizetni ebben az évben. Ma és holnap zajlik a játékos orvosi vizsgálat és megállapodás a transzfer véglegesítésre kerül hamarosan, “mondta Slavia Tvrdík oldalon.

Barak elhatározta, hogy próbáljon szerencsét az olasz klub, amelynek képviselője 21 éves és egy korábbi szláv középpályás Jakub Jankto. “Biztos vagyok benne, hogy a Slavia (Barak) örömmel rajongók szerették őt, de ő egy fiatal játékos egy hatalmas törekvés, hogy sikeresek legyenek a legjobb versenyek a világ. Talán ez volt a legnehezebb döntés tettem a klubban,” ismerte Tvrdík.

“Tony fejében elhangzott, hogy miért akar Udinese, és nem tudtuk meggyőzni a látás Slavia, szeretnénk építeni. Ez nem a pénz. Ez volt az ő álma. Ugyanakkor, hogy nem fogjuk tartani a játékosok akarata ellenére. elhagyva a nyáron egy jó kompromisszum, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megtaláljuk a játékos megfelelő ellentételezés “, mondta az igazgatóság elnöke.

Barak jött Slavia évvel ezelőtt Pribram és előadásai szereztek neki meghívót is, hogy a nemzeti csapat, ahol a felkészülés debütált novemberben Dánia csak lőtt. Az első bajnoki tehetséges középpályás ütött 36-mérkőzések és szerzett tíz gólt az őszi 14 mérkőzés, lőtt háromszor.

read more: http://bonusz-online.com